Gasztronómiai utazás

Szabadnapos Szakács

Szabadnapos Szakács

Nagyon régóta...

2017. március 17. - LondonChef

Nagyon régóta gondolkoztam már azon, hogy nyissak egy gasztro blogot, ahol a hétköznapi emberek, nem csak recepteket tanulhatnak, hanem technikákat, praktikákat. A főzést lehet tekinteni valakinél, hobbinak, elhivatottságnak vagy kihivásnak, másoknak csak egyszerűen megszokásnak. Az én célom az, hogy megmutassam nektek a főzésben min minden rejlik, ahol az ember igazán kiteljesülhet, megmutathatja kreativitását. Nem kellenek hozzá méregdrága felszerelések, a legfontosabb amire szükséged lesz egy éles kés, és egy kanál. Ha ez a kettő megvan, akkor máris tudsz szeletelni, csontozni, hámozni, vagdalni, vagy éppen kavarni, kóstolni szaggatni. Remélem, tetszeni fog...:)bbb_01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnaposszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5212346115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása